[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ custom_margin=”0px||||false|false” custom_padding=”0px||||false|false”][et_pb_row _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default”][et_pb_column _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Dragi otroci in spoštovani starši. 

Poletne počitnice se bližajo h koncu in jutri bomo zakorakali v novo vrtčevsko leto 2021/22. Vsi vzgojitelji in ostali zaposleni se zelo veselimo, da se bomo ponovno srečali z Vami.

Želimo Vam, da bo to novo šolsko leto zdravo, prijetno, zabavno in poučno. Naj vam dnevi, tedni in meseci prinesejo nove prijatelje, tople nasmeje in čudovite izkušnje. Bodite odprti, nasmejani, sproščeni in zdravi. 

Kolektiv vrtca z ravnateljico

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” column_structure=”1_2,1_2″][et_pb_column _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ border_width_all=”2px” border_color_all=”#000000″ border_style_all=”dashed”]

OBVESTILO

Spoštovani, obveščamo Vas, da je vlada RS na dopisni seji 23.8.2021 sprejela Odlok o dopolnitvi. Odloka o določitvi začasnih pogojev za izvajanje dejavnosti v vzgoji in izobraževanju ter visokem šolstvu.

Dopolnitev Odloka določa, da za starše in druge osebe, ki pripeljejo ali odpeljejo otroka v vrtec, izjemoma ne velja pogoj cepljenja, prebolevnosti ali testiranja. OBVEZNO pa je nošenje zaščitnih mask in upoštevanje vseh drugih preventivnih ukrepov: razkuževanje rok, ohranjanje varnostne razdalje, zračenje prostorov.

Za vse druge prihode staršev v vrtec ( srečanja s starši, roditeljski sestanki, pogovorne ure, uvajanje otrok v vrtec,…) pa vselej velja pogoj PCT.

Hvala za razumevanje.

Kolektiv vrtca z ravnateljico

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”4.7.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ border_width_all=”2px” border_style_all=”dashed”]

PROTOKOL VSTOPA OTROK V VRTEC PRI OŠ ŠALOVCI

  1. Starši ob prihodu pozvonite,
  2. strokovna delavka Vas povabi v vrtec, v kolikor je garderoba prosta,
  3. če ni, počakajte pred vhodom in vzdržujete ustrezno varnostno razdaljo (upoštevajte označbo na tleh X),
  4. ob vstopu v vrtec imejte obvezno masko,
  5. razkužite si roke pred vstopom,
  6. nato pomagate otroku pri preobuvanju, slačenju, če je to nujno potrebno. V prostorih garderobe se ne zadržujete po nepotrebnem.
  7. Starši vzdržujte primerno razdaljo (1,5 – 2m) do vzgojiteljice, drugih otrok in staršev.
  8. Preden otrok vstopi v igralnico, mu morate temeljito umiti roke z milom in vodo v umivalnici. Otroci starejše starostne skupine lahko opravijo umivanje rok samostojno.
  9. Ko pridete po otroka v vrtec, je postopek enak (pozvonite, počakate, vstopite, si razkužite roke, prevzamete otroka). Vrtec zapustite v čim krajšem času.

Ostanimo zdravi!

Kolektiv vrtca z ravnateljico

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]