Nedavno ustanovljena fundacija je nastala na pobudo Boštjana Bandlja, ki ga je vodila preprosta želja – pomagati ljudem k boljšemu in polnejšemu življenju.

V življenju se včasih pojavijo ovire, ki močno vplivajo na njegovo kakovost: dolga čakalna vrsta na medicinski poseg, ki bi posamezniku izboljšal počutje; visoki življenjski stroški za mlade starše, ki so komaj na pragu svoje poklicne poti; povišani izdatki v podporo nadarjenemu otroku, ki si jih družina ne more privoščiti in podobno. Fundacija želi s svojimi sredstvi ob takšnih trenutkih posameznikom in družinam priskočiti na pomoč.

Namen fundacije je dobrodelen in splošno koristen.

Fundacija se pri izvajanju projektov povezuje z različnimi strokovnjaki, finančna pomoč pa je neposredno usmerjena k dejanjem, ki pomenijo konkretno spremembo za posameznika ali družino. Sredstev ne nakazuje društvom ali drugim posrednikom.

 Biti mlad starš je čudovita izkušnja in pogumna odločitev. Hkrati pa je to obdobje, ko so življenjski stroški še posebej visoki, mladi pa komaj na začetku poklicne poti.

Zato je želja Boštjana Bandlja, ustanovitelja Fundacije, da s prvim projektom pomaga mladim staršem in poskrbi za plačilo oskrbnine vrtca za en mesec.

Na razpis za prejem donacije za plačilo oskrbnine v vrtcu se lahko prijavijo mladi starši-slovenski državljani, ki so rojeni leta 1989 ali kasneje in ki so starši otroka, ki je vključen in obiskuje vrtec v Sloveniji. Mlad starš je čudovita izkušnja in pogumna.

Splošni pogoji za pridobitev donacije za plačilo oskrbnine v vrtcu za mesec oktober 2022 so dostopni na povezavi www.fundacijabb.org/razpis. Splošni pogoji opredeljujejo postopek prijave, vsebino dogovora med Fundacijo in prejemnikom donacije in jih je prijavitelj na poziv Fundacije dolžan sprejeti.Hkrati pa je to obdobje, ko so življenjski stroški še posebej visoki, mladi pa k https://www.fundacijabostjanabandlja.org/razpis/splosni-pogojiomaj na začetku poklicne poti.

Rok in postopek prijave

Prijavo je možno oddati izključno od 22. 9. do dne 20. 10. 2022 in na način, opisan v nadaljevanju.

Pravilna in točna izpolnitev obrazca prijave na spletni strani:

https://www.fundacijabostjanabandlja.org/razpis/splosni-p

USTANOVA “FUNDACIJA BOŠTJANA BANDLJA”
Cvetkova ulica 25
1000 Ljubljana
Davčna številka: 37634712
Matična številka: 2701367000
TRR: SI56 0292 3026 3910 756
info@fundacijabb.org